Formfranska 2 bröd. 175° varmluft 25min 50 gram jäst, blå. 5 dl vatten (37 grader). 1 st ägg. 2 msk rumsvarmt smör. 2 tsk salt Tobbe Sedin
Pizzadeg Gör så här. 1. Blanda mjöl, socker, salt i en bunke. Jag kör med en kitchen aid, men det går lika bra för hand Tobbe Sedin
Rostfranska Dela 3 x 750g & 1 x 600g. Varmluft 175° ca. 30 min. 50 g jäst. 1 L vatten, fingervarmt. 4 msk strösocker. 4 msk rapsolja Tobbe Sedin
Tomatsoppa Fräs löken i en kastrull. Häll på krossade tomater, vatten, buljongtärning och honung. Låt sjuda i 10 minuter och mixa slät Tobbe Sedin
Morotsbröd 175° varmluft 30 min. 50 gram jäst. 2 st stora morötter. 50 gram margarin. 5 dl mjölk. 14 dl vetemjöl. 1. 5 tsk salt Tobbe Sedin
Rostbröd Dela i 3 delar. Baka av i 175° varmluft ca. 30 min. 50 gram jäst. 7 dl ljummet vatten. 2 dl mjölk. 1 rågad msk salt Tobbe Sedin
Formfranska 1. Smula ner jästen i en bunke och tillsätt det fingervarma vattnet. Rör om tills jästen är upplöst. 2. Tillsätt ägget, smöret och saltet Tobbe Sedin
Tosca Till Bullar Koka upp grädde, glykos och smör i en kastrull. Tillsätt socker och koka till en ljus karamell. Tillsätt mandeln och rör om Tobbe Sedin
Fyllning Kanelbullar Blanda mandelmassa och smör (lättast att göra detta i degblandaren), tillsätt lite smör i taget så undviker du klumpar Tobbe Sedin
Knapriga potatisklyftor med rosmarin Knapriga ugnsbakade potatisklyftor. Detta recept tar jag till ibland när jag vill piffa upp de ugnsbakade potatisklyftorna Hopkok med kärlek
Grillade Hamburgare 800g. Nötfärs. 1. 5dl. Rökig Bbqsås. 1pkt. Bacon Strimlad. Lite Vatten. Salt & peppar Tobbe Sedin
HAMBURGERBRÖD 1) Smält smöret, vänd ner vatten, mjölk och värm till 37 grader. 2) Smula ner jästen i vätskan och rör tills den löst sig Tobbe Sedin