Vilken sommarlängtan jag fick i går när jag och Ida bakade med röda vinbär. Så skönt det skulle vara med sommar, sol och värme just nu istället för kylan och blåsten vi hade i dag, ingen kanondag, och i morgon ska det visst snöa
Dammsugarbollar. 14 januari 2016 @ 16. 15. Förra gången jag bloggade om dessa godsaker hade jag ju fått färdiga bollar av min bloggvän Erika, Smaskelismaskens
Sockerkaka med citron är en saftig mjuk kaka med en härlig och frisk smak av citron. Den här kakan passar perfekt till fikat och du kan lätt variera den genom att byta ut smaken med till exempel blåbär, du hittar receptet till sockerkaka med blåbär här
Så här gör du. 25 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i det kalla vattnet och till sist mjölet ihoprört med bakpulvret
Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
1. Fyllning. Rör ihop alla ingredienserna ordentligt i en skål. Klicka ut ca 40 högar på en tallrik. Ställ den i frysen i 1–2 tim så att bitarna blir frysta