Hur smidigt som helst och helt perfekt om man vill bjuda på nybakat bröd till frukosten. Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger
mjöl från brödet och stekpannan efter gräddningen. Låt brödet svalna mellan bakdukar på galler. Lägg dem sedan i plastpåsar så att bröden håller sig mjuka
Jag vet att det fungerar för jag tog nämligen fel påse och slängde i rågflingor i smeten istället för havregryn, som tur var blev brödet precis lika bra trots detta fatala misstag
(ca 6-7 bröd). Rör ihop allt och klicka ut till 6-7 st ”bröd”. ca 6-7 bröd. 6-7 st ”bröd”. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Detta kan vara en gammal goding eller ett nytt experiment, men ett gott bröd som jag tror kommer gå hem hos er alla
Jag har länge dragit mig för att baka knäckebröd. Låt svalna innan du bryter brödet i bitar. Så där en 40 minuter senare tar man ut ett salt, smakrikt bröd