bröd

bröd

  • 20 Recept
Morotslimpa med linfrö och havregryn

Morotslimpa med linfrö och havregryn

Hur smidigt som helst och helt perfekt om man vill bjuda på nybakat bröd till frukosten. Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger
Mjukt tunnbröd

Mjukt tunnbröd

mjöl från brödet och stekpannan efter gräddningen. Låt brödet svalna mellan bakdukar på galler. Lägg dem sedan i plastpåsar så att bröden håller sig mjuka
Tomatbröd

Tomatbröd

Ett färgglatt tomatbröd med passerade och soltorkade tomater. Fler recept på smaksatt bröd hittar du HÄR >>
Snabbakade havrelimpor

Snabbakade havrelimpor

Jag vet att det fungerar för jag tog nämligen fel påse och slängde i rågflingor i smeten istället för havregryn, som tur var blev brödet precis lika bra trots detta fatala misstag
LCHF Bröd med mandelmjöl

LCHF Bröd med mandelmjöl

(ca 6-7 bröd). Rör ihop allt och klicka ut till 6-7  st ”bröd”. ca 6-7 bröd. 6-7 st ”bröd”. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Långpannebröd med morot och keso

Långpannebröd med morot och keso

Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Veckans bröd – stor tekaka för hela familjen!

Veckans bröd – stor tekaka för hela familjen!

Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Detta kan vara en gammal goding eller ett nytt experiment, men ett gott bröd som jag tror kommer gå hem hos er alla
Härligt bröd, super gott

Härligt bröd, super gott

bröd, Recept. Här om dagen skrev jag på Facebook att jag bakat ett supergott bröd och lovade skriva ner receptet
Fröknäcke – så enkelt & så gott

Fröknäcke – så enkelt & så gott

Jag har länge dragit mig för att baka knäckebröd. Låt svalna innan du bryter brödet i bitar. Så där en 40 minuter senare tar man ut ett salt, smakrikt bröd
Dill- och vitlöksbröd

Dill- och vitlöksbröd

Receptet ”Skålbröd med tomatsoppa” från boken ”Brödälskare – En inspirationsbok för hemmabagare” inspirerade mig till detta matbröd
Rågbullar

Rågbullar

(detta gör att de inte drar åt sig lika mycket vätska från degen och bröden blir saftigare. Börja med att blötlägga russinen i vatten ca 15-20 min