I denna djungel av olika Dumplings så har vi nu kommit till den öppna kinesiska varianten som kallas Shu mai (siumai) Det finns en lång historia om denna lilla munsbit och den finns i alla asiatiska länder under liknande namn med liknande fyllningar
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Regnet det bara öser ner och jag blir så blöt om både skor och strumpor. Det är första raderna i en gammal schlagerlåt som Siv Malmqvist sjöng på sjuttio-talet
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
God kväll. Idag slutade jag tidigt och efter jobbet tog jag med mig barnen och mötte upp mormor på stans biblioteket, där vi läste böcker, spelade spel, lekte och fikade såklart
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås