Till mötet hade jag bakat gluten- och mjölkfria semmelcupcakes som blev mycket uppskattade. Vill man gärna ha smaken av en hembakad semla, men kanske inte har lust eller tid till att baka riktiga semmelbullar så är semmelcupcakes ett helt fantastiskt bra alternativ
Häromdagen gjorde jag kyckling i lergryta. Tycker det är ett fantastiskt bra sätt att få en god och mör kyckling där man dessutom inte behöver lägga mycket tid åt att laga mat
En glad överraskning blev det när jag lyfte på locket och kunde njuta av kvällens middag. Middagen såg inte så mycket ut för världen, tänkte att den skulle slinka obemärkt förbi men icke då
Det blir som sagt ingen veckomatsedel för kommande vecka utan istället bjuder jag på en riktig somrig måltid i form av ugnsbakad lax med dillkräm och en potatissallad med mycket dill och senap
Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrig potatissallad på det som blev över
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Glutenfria semlor. Ingen bakelse i världen slår väl en hederlig semla. Därför är det väl inte mer än rätt att det ska finnas en semla som även glutenfria fikaivrare kan njuta av, så här års
Sätt ugnen på 200°C. Ta fram en kastrull, den kommer du använda för att göra hela smeten. Smält smöret. Stäng av plattan och tag av kastrullen från plattan