Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Låt puttra tills fläskytterfilen är helt klar, ca 15 minuter på medelvärme För en tjockare sås, skaka ihop vetemjöl med en slurk av såsen till en klumpfri redning och häll ner i grytan igen
Ikväll är det dax för 4. e deltävlingen av melodifestivalen och jag kommer att titta även ikväll. Men innan dess ska det ätas och kvällens rätt blev fläskfilé i krämig vitlökssås, pasta och en sallad till
Solen skiner och igår regnade det t. o. m så ni kan ju tänka er hur slaskigt och blött det är. Så nu gäller det att komma ihåg var vi har stövlar, galonbyxor och vantar