smält smöret och blanda i finhackad vitlök och ev persilja. skär en skåra med kniven lite på sned längs hela baugetten och gör en likadan en bit ifrån så du kan plocka bort en "trekant" det ska bli en fördjupning till ca mitten av brödet som är bredare upptill än i botten pensla fördjupningen med vitlökssmöret och fyll igen med mozzarella ost eller annan ost om du tycker bättre om det
Koka pastan enl. anvisningar på paketet och låt rinna av spara ca 1dl av kokvattnet. Under tiden häller du i oljan i wookpannan och låter den bli varm stek därefter baconet som ska stekas tills det börjar "ramla isär" Under tiden strimlar du kycklingfileérna i lagoma strimlor och krydda med salt peppar samt ev chili
Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm till 37 grader (fingervarmt). Smula jästen i en bunke och tillsätt degspadet, rör tills jästen löst sig
Sätt ugnen på 225 grader. Hacka lök och feferoni. Blötlägg brödet i vattnet och krama ur det sedan. Blanda färs, bröd, lök, feferoni, Vegeta, salt och peppar i en bunke Låt det dra minst ett par timmar, helst under natten
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta mangolden noga,skär bort de hårda stjälkarna. Hacka mangolden grovt. Blanda i en stor skål smulad ost, mangold, mannagryn, ägg, 2 dl olja och bakpulver
Skala zucchinin med potatisskalare, ta ut fröna om de är stora och gula. Riv zucchinin på den grova delen av rivjärnet, salta och låt stå i ca 15 minuter
Smula sönder osten och blanda ihop keson, gräddfilen, och uppvispade ägg. Smörj en långpanna med olja. Doppa ner degbladen i ostmassan och "knöla ihop" till en klump (inte för hårt) och lägg intill varandra i långpannan
Skala och tvätta soppgrönsakerna. Dela kycklingfilén i mindre bitar. Lägg allt i en kastrull, häll på vatten och koka tills kycklingen är klar (ca 20 minuter)