Att baka ett riktigt gott bröd till påskbuffén tycker många är viktigt. Ett av mina absoluta favoritbröd är detta ljuvliga brytbröd som är helt perfekt att lägga fram på buffébordet
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Den här frullen håller dig garanterat mätt under många, många timmar. Den är LHCF i ett nötskal. Väldigt mycket fett, lagom med protein och väldigt få kolhydrater
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienserna och låt svälla några minuter. Lägg smeten på ett bakplåtspapper och smeta ut till en rund pizzabotten
Antingen va det grymt länge sen jag åt LCHF bröd eller va så helt enkelt detta helt supergott. Hittade det genom LCHFklubben och ändrade det lite efter vad jag hade hemma
Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Och jag bara älskar´t. Då finns ju tiden för att bulla upp med att möjligt gott, mysa med tända ljus (japp behövs i det här höstvädret), snegla i morgontidningen och såklart planera dagens aktiviteter, sådant man bara har tid med då och då på helgerna annars