När Italien nästan konsekvent vägrar ta sina fantastiska smaker och göra hälsomässigt vettiga rätter av dem så känner vi att vi helt enkelt måste hjälpa dem lite på traven
Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Skär kycklingen i bitar. Stek kålen på medelhög värme i smör. Tillsätt kycklingen när kålen blivit mjuk. Krydda med curry och paprikapulver, tillsätt vitlöken och crème fraiche och eventuellt grädde om du vill ha mer sås
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Först av allt vill jag önska er som kikar in här en riktigt god fortsättning på det nya året. Idag, årets första dag, har vi njutit av en riktigtsaftig, mör och god helstekt fläskytterfilé
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Man kan försöka intala sig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsida i ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Jag berättade igår att vi ska pröva oss på ett litet experiment här hemma, eller något experiment är det ju egentligen inte, vi ska pröva att äta efter LCHF-dieten, alltså lite kolhydrater och mycket fett (här kan ni läsa mer om LCHF)