När Elin kom förbi på Brunch häromdagen så hade jag pizzadeg kvar i kylen sen veckan innan, ja det klarar sig ett tag, så jag gjorde faktiskt vitlöksbröd på sista degbiten och jisses vad gott det vart
50 g smör5 dl mjölk50 g jäst1 1/2 tsk salt2 msk brödsirap ca 12 dl vetemjölSmält smöret och häll sedan ned mjölken och låt bli fingervarmt (37 grader). 2 msk brödsirap
1 bröd 25 g jäst 2 1/2 dl vatten 6 - 7 dl vetemjöl (7 dl motsvarar ca 400 g) 1/2 tsk salt 1/2 dl olivolja 1 msk havssalt 2 kvistar rosmarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Imorse när jag vakna hade vi inget bröd hemma så blev lite sugen på hembaka. Du får känna av lite hur mycket vatten som behövs, bröddegen ska vara lite lösare än en tror