Viltkött

Viltkött

  • 10 Recept
Trattkantarellfylld vildsvinsfärs!

Trattkantarellfylld vildsvinsfärs!

Otroligt gott. 600 gr Vildsvinsfärs400 gr trattkantareller (förvällda)1 gul finhackad lök200 gr mjukost, naturell1 ägg1 dl ströbrödnågra tag med kvarnen med ChiliexplosionSaltlite grovmalen svartpepparVitpeppar3 morötter1 palsternacka1 gul lök i klytor
Höstgryta

Höstgryta

6 personer. Smör. 2-3 dl förvällda. kantareller. 1 kg putsade grytbitar av rådjur. 1-2 dl vatten. 5 dl grädde. 1 msk kinesisk soya
Mustig gryta med älg och öl

Mustig gryta med älg och öl

Tina köttet om det är fryst. Skär köttet i 3x3 cm stora tärningar. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en stekgryta
Per Morbergs älgstek

Per Morbergs älgstek

Per Morbergs älgstek. 4 port. Du behöver. 1 kg älgstek salt och nymalen peppar smör till stekning 1 st. morot 1 st
Viltfärsbiffar á la Morberg. :D

Viltfärsbiffar á la Morberg. :D

500 gram älgfärs. 3-4 msk ströbröd. 1 dl kalvfond. 1½ dl vispgrädde. 1 msk soja. 1 kapsyl konjak. 2 ägg. 2 msk riven lök