Skala och skär lök, morot och palsternacka i grova bitar. Sila och häll över i en kastrull. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Lägg över grönsaker och kött på ett fat och låt det vila i 10–15 minuter under folie. 1 st Lagerblad
Coleslaw. Pensla med vatten. Coleslaw. Blandaalla ingredienser, rör om väl och låt stå kallt en stund. Blanda färsen med salt och peppar, blanda i worcestershiresåsen och arbeta ihop till en smidig färs
Tillsätt champinjonerna och blanda väl. Ta upp alla bitar med hålslev och lägg dem åt sidan. Mosa vitlöken, blanda den med köttet och värm upp grytan långsamt på spisen
Tillsätt champinjonerna och blanda väl. Ta upp alla bitar med hålslev och lägg dem åt sidan. Mosa vitlöken, blanda den med köttet och värm upp grytan långsamt på spisen
Skala och skär löken i tunna skivor. Varva allt mellan falukorvskivorna. 150 g lagrad ost, typ grevé. Falukorv i ugn à la Per Morberg500 g falukorv 2 msk fransk senap 2 msk ketchup 1 gul lök 2 tomater 150 g lagrad ost, typ grevé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.