VILDSVINSBIFFAR MED FETAOST OCH PERSILJA OCH EN KALL LIMESÅS
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vildsvinsbiffar med fetaost & persilja
  • 1400 g färs
  • 1 gul lök
  • 1/2 dl pofiber (ströbröd)
  • 1 dl grädde
  • 1 ägg 1 dl grovt delad fetaost
  • 3/4 dl finhackad persilja
  • 3 tsk salt
  • svartpeppar
  • Kall limesås
  • 3 dl créme fraiche
  • 1 tsk honung
  • 1 lime, skalet
  • 1/2 lime, saften
  • 1/2 vitlöksklyfta flingsalt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.