Lägg på lax, rödlök och oregano. 75 g kallrökt lax. Vispa ihop ägg, salt och peppar i en liten bunke. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggsmeten
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Läste inte riktigt receptet så noga så det blev rikligt med marinad till mina två laxfiléer. Diskade ur stekpannan, eftersom vi bara har en, och stekte sedan laxen i olja
1 pkt philadelphiaost150-200 g rökt laxCa 3 msk pepparrot på tubSalt PepparFinhacka laxen och blanda tillsammans med pepparroten och Philadelphiaosten. 150-200 g rökt lax
Lyft upp laxen och lägg på ett fat. Häll såsen över laxen. Servera laxen med ris, gurka och lime. 4 laxfileér. Stek laxen i olja, ca 2 minuter per sida. Relaterat 4 laxfileér