Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
1 msk fisksås (Santa maria Thailand). 1 msk oystersås (Santa Maria Thailand). Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
Thailändsk kycklinggryta 4 port. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
Mättande biffstroganof med ris och sallad. Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Blanda svarta bönor, buljong, fisksås, ostronsås, sesamolja och socker i en liten skål. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna och fräs hälften av vitlöken under omrörning på medel-värme tills den är ljust brun
Banka ut köttbitarna lite. Stöt samman ingredienserna till marinaden i en mortel. Blanda med köttbitarna i en skål och låt marinera minst 1 timme i rumstemperatur eller i kylen över natten
Asiatiskt Fläsk ThaimatFläskfilé wok. Detta recept är visat 607 gånger. Hej på Er. Härligt att se att så många hänger kvar här på sidan trots att bloggen blivit rejält åtsidosatt