8–10 st 1 pkt frysta smördegsplattor, ca 400 g 300 g kantareller 2 msk smör salt och peppar 250 g ricottaost 1 näve rucolasallad 50 g valnötter el hasselnötter 2 msk hackad färsk rosmarin Ugn 225 grader
Ser mera invecklad ut en vad den egentligen är. Skålen är gjord på smördegsplattor. Och fyllningen kan kan bra göras i ordning i god tid och förvaras kylskåpskall
Ingredienser Portioner. 10 bitar 1 fast päron (t ex Conference) 70 g ädelost 10 skivor lufttorkad skinka färsk timjan till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skala och dela äggen och lägg dem på ett fat. Skala och hacka löken fint. Lägg en tesked crème fraiche på varje ägghalva, en tesked löjrom och strö på röd lök
Årets godaste förrätt. Godaste förrätten, 1 bricka till fyra. En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka
Har du testa att göra sötpotatischips. Det funkar både som tillbehör till middagen och som snacks. Tänk på att gärna välja ekologisk sötpotatis då potatis är väldigt besprutad