Speciellt nu när det är så mycket att göra på jobbet och inför jul. Jag åkte direkt och besökte pappa, kommer inte hinna det på några dagar så det var skönt att komma dit
Häll några matskedar olivolja i en kastrull och fräs tomaterna i oljan. Skär vitlöken i tunna skivor och riv citronskalet, parmesanosten och mozzarellan
Busenkel att göra och sköter sig själv i ugnen, killarna föredrar att mumsa på pajen precis som den är, men vill man kan man servera lättvispad grädde till eller en klick vaniljsås
)Det absolut roligaste är då jag hittar på ett recept och det blir riktigt gott. Jag brukar inte våga experimentera för vilt, men nu gick jag verkligen bananas och blandade nästan allt jag fick tag på i bakhyllan
Nästa gång blir det att hacka ner lite mera lufttorkad skinka el stekt bacon och bara äta potatisen. Låt potatisen svalna lite, skär sen toppen av potatisarna och Gröp ut dom
Värm mjölk och grädde i en kastrull. Skala och strimla lök och lägg den i en kastrull med smör i. Red av med lite mjöl och häll över den varma mjölkblandningen
Vispa samman den kondenserade mjölken och färskosten. Låt svalna innan du brer på ½ av fyllningen på ena botten och låt stelna lite i kylen innan du lägger på nästa botten och brer på resten av fyllningen