Se till att köttet är rumsvarmt. Bryn köttet i en het panna i lite olja. Ha i krossade vitlöksklyftor, timjankvistar och ett par smörklickar i stekpannan och ös köttet med det smälta smöret
Köttet. bred den över köttet och ugnsgratinera i 200 grader i ca 10-15 minuter. Gott Nytt År. I år var det våran tur att ha nyårsmiddagen och detta serverades till varmrätt
På mina buffébord finns det oftast marinerat kött eller kyckling som serveras kallt. Då är det bara att ta fram det marinerade köttet ur kylskåpet, lägga upp det, garnera och servera
Skär purjolöken och skinkan i bitar och bryn i stekpannan, häll sedan blandningen över köttet. 11 köttbuljongtärning. 1Ca 600-700 g fläskfilé 200 g rökt skinka 1 liten purjolök 3 dl mellangrädde 1 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g 1 köttbuljongtärning Salt Peppar 1 tsk paprikapulverUgn. 175 grader Bryn fläskfilén i skivor, salta och peppra köttet och lägg sedan över i en ugnsfast form. Häll såsen över köttet och ställ i ugnen i ca 15 minuter
Busenkel och god ”bjudgratäng” med fläskfilé och sabal oelek. Till detta serverades potatisrosor. Den här gången såg jag till att fylla muffinsformen ordentligt med potatis (potatisen säckar ihop sig under tillagningen och för att få en vacker ros – då gäller det att formen är rejält fylld)