Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Brödet går utmärkt att frysa. 11 tsk brödkryddor, anis eller fänkål. Pensla en avlång brödform som rymmer 1 ½ liter med olja och mjöla den lätt. Grädda brödet på nedersta falsen i 30 min. Sänk temperaturen till 200° efter 15 min och täck formen med aluminiumfolie om brödets yta har tillräckligt med färg. 2 Låt gärna brödet vila en kort stund innan du skär det. 3 Efter frukosten, vira in brödet ordentligt i handdukar och låt svalna
Skönt med lördag =) Idag har vi bakat hamburgerbröd här hemma eftersom vi hittade en bit högrev i frysen som vi bestämde oss för att göra hamburgare av
Jag börjar vecken med att tipsa om ett gott bröd, något jag brukar baka när vi har soppa, för då vill barnen gärna ha nybakt bröd till av någon anledning