Jag älskar en riktigt bra och matig macka när det är utflykt. Tricket är att få till den rätta balansen mellan vått och torrt så det hela inte blir en total katastrof över hela kroppen
Räkröra. Skala och hacka morötterna fint eller kör dem i matberedaren med kniven monterad. Lägg hacket i en skål och tillsätt 1 msk vatten och mikra 1 minut
Dessa röror hade vi som ett tilltugg och åt på små bitar ljusugnsbröd och miniknäcke. Här kommer en annan röra som vi serverade till midsommar, en supergod räkröra med västerbottensost och extra allt
Hej,. På skogsutflykten för någon vecka sen tog jag med baguetter fyllda med en kycklingröra. Hade först tänkt göra en currykycklingröra, men när jag insåg att jag inte hade mango chutney hemma (sen jag startade eget är hemmet inte lika välfyllt med allt man kan tänkas behöva när man bakar och lagar mat) så fick jag improvisera
Varför äter man inte bakad potatis oftare. Det är ju så himla gott. Jag och gubben slog äntligen till och åt denna delikata rätt en fredag då det bara va vi två hemma
I Söndags åt vi bakade potatisar till middag och även om varm nybakad potatis med vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigt till
Har ni testat att göra hummus hemma nån gång. Det är superenkelt, bara att mixa ihop ingredienserna. Man behöver ha tahini i, för att få till den där typiska hummus-smaken