Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Har ni testat ölburksburgare än. Vi såg dom flera gånger redan förra sommaren, både hos bloggare, i tidningar och på tvn och blev sugna på att prova, men så försvann sommaren i en hast och ingen grillning hann ske av dessa spännande burgare
Dela tomater och skinka i mindre bitar,. Blanda crème fraiche, purjolök, philadelphiaost, feta ost, mjölk, salt, peppar och 1 dl av prästosten till en smet , och tillsätt skinkan
Sätt ugnen på 150°. Skala och skär potatisen i tärningar, ca 1x1 cm. Skala och hacka löken. Stek potatis och lök i smör, ca 15 min, tillsätt spenaten och låt den steka med någon min
En makalöst god grönsaksgratäng bjuder vi på idag, en gratäng med många användningsområden. God som tillbehör, som förrätt eller som ensamrätt, kanske inte att rekommendera som efterrätt, men vem är vi att säga att det inte går
Livet består ju mest av vardagar (kanske tur det. ), och man kan inte äta lyxmat varje dag. Men man kan alltid göra vardagsmaten lite festligare med någon rolig krydda eller annan smaksättning
Skurna pepparkakor alltså, vilken himla bra uppfinning det är. Man slipper både kavla, trycka, pilleripilla med utstansade kakor som ska plockas upp och läggas över på plåtar innan man ska på allt igen flera gånger tills degklumpen är slut - och ändå får man smarra på pepparkakor
Sätt ugnen på 150°. Skala och skär potatisen i tärningar, ca 1x1 cm. Skala och hacka löken. Stek potatis och lök i smör, ca 15 min, tillsätt spenaten och låt den steka med någon min
Koka riset enligt anvisning på förp. i buljongen. Skär broccolin i bitar och purjolöken i skivor. Fräs grönsakerna i smöret i en stor stekpanna på svag värme 5-10 min
Igår utlovade jag två kulinariska höjdare. Den ena kommer utan omsvep här – en härligt krämig gratäng som gör vilken köttbit som helst rättvisa, men som också funkar alldeles ypperligt för den som hellre äter vegetariskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.