alltid lika gottoch alltid lika lätt. gör dem mindre och servera som förrätt eller välkomnstilltugg. Formbröd stekt i smör + avokado, en rejäl klick creme fraiche 34 % och massor av räkor
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Den här krispiga ört- och vitlökspotatisen passar perfekt till en bit grillat. Servera ört- och vitlökspotatisen med ex-vis grillat kött, (här grillad fläskfilé), majskolv, sallad och en eller flera såser
Koka pastan och skölj den med kallt vatten. Skär lök, gurka och paprika i tärningar. Blanda creme fraiche, majonäs, tacokrydda och sweet chilisås i en skål och häll dressingen över pastan och rör runt
Fantastiskt gott verkligen, för både stora och små, och det bästa är att det varken är tidskrävade eller komplicerat att tillaga, speciellt inte om man använder en färdig kryddmix från butikshyllan
Skala och skär potatisen i mindre bitar. Häll i grädden, lite åt gången tills du har en klumpfri redning och häll sedan i resten av grädden/mjölken under omrörning
Hasselbackspotatis gott, enkeltoch rent smakmässigt kan varieras om man vill det. Skala potatisen och ägg den i blöt så att den inte missfärgas medan du har skalat klart
Skär kycklingen i lagoma bitar och stek dem i olja tills dem är klara. Värm upp créme fraichen och mjölken i en panna och rör i osten och värm tills den smält
Det blev jättegottoch bra LCHF. Vi har en härlig och faktiskt lite vårig dag här i Sollentuna. För ett tag sedan såg vi en härlig bild på grillad kycklingfilé, fylld med mozzarella och tomat, och pinnade den