Vädret kunde väl ha varit mer juligt att önska men samtidigt var det riktigt mysigt här inne i stugvärmen med tända ljus, varm glögg och adventspyssel när blåsten tog i och regnet slog mot fönsterna
Nu är det inte många dagar kvar till midsommar, och frågar du mig så är sill ett måste. Att lägga in sin egen sill är inte det minsta svårt, och ännu lättare blir det om man använder sig av den fantastiska 5-minuterssillen
Dra loss filéerna från skinnet. Börja från insidan vid den. bredaste änden och dra filén rakt ner. Blanda vatten, ättika och salt i en bunke (ej rostfri)
Från och med julafton gör Håkan mej sällskap och det kan han verkligen behöva, när han kommer hem på kvällarna påminner det mest en inspelning av någon av Zombiefilm här hemma
En mycket god sill som min bror gjorde till midsommar. 200 g inläggningsklar sill 10 cm gurka 0,5 kruka dill 1 bananschallottenlök 1 lime, skalet och saften 1 grön chili 1 - 2 - 3 Lag
Imorgon är det Midsommarafton och det ska bli så skönt med några lediga dagar. Enligt mig är det ingen midsommar utan sill så jag valde att göra en krämig sill med smak av pepparrot, lime och tång-caviar