Chiapudding går alltid hem och passar som frukost, mellanmål eller som dessert. Kokoschiapudding var den första puddingen jag gjorde på chiafrön då tillsammans med hallon
Den här godbiten, som nu fått namnet Chocolate Banana Mousse Cake, bakade jag i helgen. Det är en no bake kaka (som alltså inte kräver ugn) i två lager
Chiafrön har blivit otroligt populära och lär vara mycket nyttiga. Det är onekligen praktiskt att kvällen innan göra i ordning sin frukost genom att blötlägga de pyttesmå svarta fröna i lämplig vätska med smaksättning för att morgonen därpå belönas med en krämig välsmakande grötliknande anrättning
Här kommer ett recept som egentligen inte föll mig in i smaken (konsistensmässigt), men jag tycker ändå att det är ett av de bättre LCHF recepten jag testat när det gäller pannkaka/våffla
För nån vecka sedan skulle vi få en av döttrarnas svärföräldrar på middag, och då passade jag på att dyka på huvudet ned i frysen för att hitta något lämpligt att laga efterrätt av
Den här äppelpajen med kokos testade jag för första gången i går. Originalreceptet hittade jag hos Danielle som driver bloggen Heavenly cupcake, men jag gjorde om det lite eftersom jag saknade vissa ingredienser hemma och det receptet som jag skriver här är så som jag gjorde den