Vår middag blev kycklingschnitzel med potatiskroketter och bearnaisesås. Salta och peppra kycklingen på båda sidor, vänd i mjölet och så vidare till äggen och tillsist i ströbrödet
Blanda marinaden och låt kycklingen marinera ungefär en timme. Stek eller grilla kycklingen. Relaterade Marinerad kycklingfilé med quinoasallad och fetasås
Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
När vi kom hem fixade jag helstekt kyckling till middag. Stick några hål i en ekologisk citron och lägg den i kycklingen tillsammans med några vitlöksklyftor
Kyckling Satay. Kyckling Satay. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Bryn kycklingen i rapsolja, salta och låt chili, vitlök och ingefära steka med en stund så att det blir mjukt
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen