Låt de soltorkade tomaterna rinna av från oljan. Strimla purjolöken och de soltorkade tomaterna. Lägg i buljongtärningen, tomaterna, soyan och pressa i
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Måste förklara denna bild. fick hjärnsläpp och glömde fota när jag hade lagt upp fint på tallriken
4 port Detta behöver du 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd 2 äggulor salt och peppar 4 stora spättafiléer ca 100 gram smör Blanda ihop mjöl, ströbröd, salt och peppar
På försommaren förra året åkte jag och Daniel på sista-turen-innan-bebis-kommer-semester. Vi åkte över till Bornholm och bodde på bed & breakfast med en väldigt dansk man i receptionen, åt på restaurang där servitrisen blev så glad för dricksen att Daniel fick en spontan kram, kikade genom skottgluggar i gamla slottsruiner, lunchade med Mårtenssons och stannade på i princip varenda gårdsbutik i hela sydöstra Skåne
Sänk värmen och rör ner tomatpuré. mer matlagningsvin. Tillsätt vatten + buljongtärningar, timjan, rosmarin, soja samt 2 msk matlagningsvin. 2 msk tomatpuré. 2-3 msk rött matlagningsvin