Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med lite shopping i Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde vi ihop en liten festmåltid
Fortfarande är det säsong för goda apelsiner. Om ni inte står ut med att gästerna slickar den sista såsen från tallriken, då ska ni INTE laga min kycklingrätt
Idag testade jag ett nytt recept som blev en riktig hit. Vi hade två paket kycklingfilé i frysen och förutom kyckling i god sås tycker jag ofta att mina kycklingfiléer har en tendens att bli torra och trista när jag tillagar dom
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det förut, men lönar sig då resultatet ger nöjda smaklökar och gäster