Skär kycklingfileerna på längden, blir ca 4-5 långa bitar per file. När kyckling stekt på andra sidan i 3 min, så salta och peppra, tillsätt sedan passerade tomater, grädde och tomatpuren. 800 gram kycklingfiléer
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Här kommer mitt recept på den helstekta kycklingen á Jamie Oliver som jag lovade er. Den är verkligen hur god som helst och det bästa av allt är att den inte blir torr eftersom man stoppar in ett smaksatt smör under bröstskinnet och på låren som öser kycklingen under tillagningen
Knorr kycklingkrydda. Smält smöret och blanda ner soja och kycklingkrydda. Pensla runt kycklingen. På med salt och peppar runt om, och gärna lite till kycklingkrydda
Kyckling. Och jag försöker alltid få fatt i kyckling som levt ett bra liv. Nu finns Reko-kyckling i min affär och det är en sådan du ser på bilden ovan
Kycklingrulader. Skiva kycklingfileerna till tunna skivor på längden. 800 g kycklingfile1 paket bacon2 schalottenlökar eller en gul lök1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja150 g färskost av valfri sort, jag använde Arlas med paprikasmaksalt & peppar. 4 dl grädde1 msk tomatpure1 tsk kycklingfond1 tsk kalvfond100 g philadelphiaost2 tsk dijonsenapsmör. Låt kycklingen puttra 5 - 7 min i såsen samtidigt som du smakar av med salt och peppar. 800 g kycklingfile
Hel kyckling i crockpot. Sjukt saftig kyckling och perfekta potatisar. Blandade ihop smör, vitlök & örter och salt och smörjde in hela kycklingen, inuti la jag lite också tillsammans med 4 vitlöksklyftor. La kycklingen på potatisen, 6 timmar på låg
Köpte en stor hel kyckling som vi ugnsstekte till middag. Pressa resten av apelsinen över kycklingen. Lägg apelsinresterna, halva löken och en näve persilja runt kycklingen
Jag testade att göra denna soppa med kyckling, bönor, majs, mm och det gjorde verkligen succé. Innan servering, ta upp kycklingen och dra isär köttet med två gafflar
Kycklingen får ligga över natten och marineras för att sedan stekas eller grillas. Fram kommer en supertrevlig kyckling med massa smak och härligt karamelliserad yta
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
I stekpannan så fräser jag 400 g kyckling i bitar, efter ngn minut så blandar jag ner kryddblandningen. Skölj 2 tetrapak med gröna linser och låt rinna av, häll det i stekpannan efter kycklingen fått lite yta