En dag kvar tills skolan börjar och jag njuter så mycket som bara går. Startade därför med en god frukost och tog mig sedan till en vän jag inte träffat på två veckor, vi passade på att ta en promenix och sedan bar det hem för lite styrketräning
Det här brödet är så gott. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas). Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)
Blanda allt noga och klicka i degen i en oljad brödform. Ta ut brödformen ur kylen och låt stå i rumstemperatur ett tag innan du sätter in brödet i ugnen
Det är dock inte det lättaste att hinna baka varje gång, men det här brödet behöver inte jäsa och är enkelt att bara röra ihop, ingen bakmaskin eller sådant behövs
Blev plötsligt sugen på scones till frukost idag och passade samtidigt på att experimentera lite. Har nyligen blivit diagnostiserad med gallsten och kan inte äta alltför mycket fett (och en del andra grejer) utan att reta gallblåsan, så jag ville hitta på ett gott recept med låg fetthalt
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
En lisa för själen är det också att äta nyttigt bröd. Ett av mina favoritbröd, och som jag får äta upp helt själv, för det är bara jag som tycker om så här nyttigt bröd, ska ni nu få receptet på
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…