Blev plötsligt sugen på scones till frukost idag och passade samtidigt på att experimentera lite. Har nyligen blivit diagnostiserad med gallsten och kan inte äta alltför mycket fett (och en del andra grejer) utan att reta gallblåsan, så jag ville hitta på ett gott recept med låg fetthalt
Populära inlägg. Proteindrink, för alla tränande. Nja, det tvivlar jag lite på. Går man till gymmet en gång i veckan och lyfter lite det man känner för utan att riktigt ha något mål eller ko
Nyttigtbröd - Hälsobröd. Detta brödet innehåller många nyttigheter. Skåra rutor i brödet. (innan gräddning kan du pensla brödet med vatten och strö över lite fiberhavregryn)
Jag testade ett nytt bröd som blev väldigt, väldigt gott. Enligt originalreceptet, som kommer från Anna Bergenströms kokbok, ska brödet innehålla valnötter eller hasselnötter, men jag hade inga nötter alls hemma och tog mandel istället
Anledningen till att jag INTE bakar så ofta är helt enkelt att brödet blir så vansinnigt gott att jag inte kan sluta äta det…Även om detta bröd är nyttigt så ska man inte äta för mycket av det, i vart fall inte jag
Låt brödet svalna något innan du stjälper upp det. 2 dl brödsirap. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sist på sirap och filmjölk
Nyttigt är det också. Det är dock inte det lättaste att hinna baka varje gång, men det här brödet behöver inte jäsa och är enkelt att bara röra ihop, ingen bakmaskin eller sådant behövs
Jag älskar att ha nybakt bröd till helgens frukostar. Här är ett recept på bröd som är fullproppat med mättande protein från keso och kvarg och hälsosamt fett från fröerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.