Visst Pannacotta kanske inte den nyaste av desserter men så himla gott. När det dessutom är Norrlandsstuk på menyn så är hjortron så underbart gott till
Som jag lovade kommer här receptet på nyårets dessert. Man kan självklart också servera pannacottan i glas/dessertskålar, hälla såsen på och ha på lite nötter, men jag tyckte att det var lite roligare att servera pannacottan på ett annorlunda vis än det klassiska
I Allt Om mat, tidigare i år, hade jag med ett recept på lakritspannacotta med hallonsås, som var mycket uppskattad av mina hårdrockande söner och som många frågat om receptet på
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden, slå den över mjölkchokladen, vispa tills all choklad har smält, rör ner gelatinbladen och mjölken, sila
Igår var jag på stan nästan hela dagen. Det blev en sån där härlig spontan dag med fika och barhäng. Jag och min vän Jenny tog en långfika på Palladium PM Bröd & Sovel, en mysig bistro mitt i stan med en massa goda bakverk, smörgåsar och gott kaffe