Höll på med den här tårtan till nyår i flera dagar, men det blev INTE som jag tänkt mig. Det som blev fel var att jag inte hade en tillräckligt hög springform utan fick göra den i två formar och försöka lägga ihop dom , det gick sådär
Nu ärNyårsdesserten klar. I år ska vi ha med oss dessert till nyårsbordet dit vi är bjudna. Ett kul koncept när man delar på menyn, är en tradition som vi haft med andra familjer
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Den är ju höjdpunkten på en nyårsmiddag och ska väcka uppmärksamhet som en spännande avslutning. ca 35 g svart hushållsfärg (ta i ordentligt så det blir svart. 2 Värm upp grädde, socker, lakritsextrakt, hushållsfärg. ca 35 g svart hushållsfärg (ta i ordentligt så det blir svart. 2 Värm upp grädde, socker, lakritsextrakt, hushållsfärg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.