Gör så här. Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja. Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
Snart är det bloggens 2-årsdag och det känns väldigt roligt. Jag började tidigt med veckans vegetariska recept och nu har det blivit en gedigen samling av varierande recept (hela 97 st
Krämig och underbart god pasta med champinjonsås, serveras med parmesanost och ruccola. Åh så läckert. Att man enkelt slänger ihop rätten gör inte saken sämre
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Vegetariska zucchinibiffar. God eftermiddag. Nu är det en ny vecka igen och idag har jag haft lite egentid eftersom Oskar och Felicia har varit hos Felicias kusin Hjalmar och fixat lite med lampor och bokhyllor