14 tomater. 11 påse tortilla chips 450 g 600 g köttfärs 2 tsk spiskummin 1 tsk curry ½ tsk ingefära ½ tsk cayennepeppar 2 vitlöksklyftor Salt 1 köttbuljongtärning 3 dl vatten 4 tomater 1 ½ paprika 1 burk majs, 250 g ½ purjolök 3 dl riven ostFördela chipsen i en långpanna
Denna matiga cajunkryddade soppa, med bönor, majs och morötter, passade perfekt att äta som återhämtningsmat efter den tråkiga förkylning som vi nyligen dragits med här hemma
Servings. 4. Cook Time. 20 Min. Potatis och löksoppa med tryffel och ägg. Yield. 2 formar. 40 Min. Köttfärsgratäng med bacon, champinjoner och purjolök
Lamm är underskattad mat och jag lagar det själv för sällan inser jag. Sagolik god mat. Jag måste bjuda er på ett recept till i dag, en rätt som är ljuvligt god och sköter sig själv i lergrytan medan man gör annat
Blanda i olja, tomatpuré och citronsaft. Tillagning. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Kyckling. Blanda ihop garam masala, spiskummin, koriander, chilipulver och salt med yoghurt i en stor bunke
Skär bort ändarna på rödbetorna men låt skalet vara kvar. Lägg dem i vatten och låt koka upp. Tillsätt lite salt och låt koka ca 25 minuter tills de blivit mjuka