Stycka kycklingen i lår, ben, vingar och bröstbitar. Lägg i några kycklingbitar åt gången. Doppa varje kycklingbit i de uppvispade äggulorna och därefter i ströbrödet
Min sambo äääälskar kycklingklubbor och i fredags gjorde jag dessa till honom. (4 port)2 frp kycklingben (2 x 800 g)Allaround grillolja2 msk soja2 tsk citronsaftSaltSvartpepparVitpepparKnorr's Kött & GrillkryddaChiliflakesVitlökspulverLökpulverKumminLägg kycklingbenen i en stor ugnsfast form eller en långpanna. Grilla kycklingbenen i ugnen, på ca 200 grader läääänge. 2 frp kycklingben
Fläskfilé med mango chutney sås har jag gjort flera gånger men med kyckling var första gången igår. Jag älskar ju i och för sig kyckling i alla dess former så jag är inte så svårflörtad när det gäller just det men jag lovar det här är riktigt gott
Ta fram kycklingen, skär ner den i bitar, lägg i en skål och blanda upp med honung och 1 msk tamarindpasta, salt och svartpeppar. 600 g kycklinglårfilé. 3 msk färsk ingefära 2 vitlöksklyftor 15 cm purjolök 2 morötter 1 gul paprika 2 tomater 0,5 färsk ananas 5 msk farinsocker 1 dl risvin 1 dl risvinäger 0,5 dl japansk soja 600 g kycklinglårfilé 1 msk tamarindpasta 1 msk honung svartpeppar salt ris, till servering
Marinera kycklingklubborna i 12 timmar i kraftig påse och blanda runt ofta. Lägg kycklingklubborna på ett galler och sätt in i ugnen i 225 grader, ca 45 minuter
Jag älskar den här kycklingrätten. Om man vill kan man självklart steka hela kycklingfiléer som får puttra i såsen, men jag tycker att det är lite enklare så här
Det blev kyckling i kokos och jordnötssås med ris. Saftig kycklinginnerfilé blandas i en sås gjord på kokosmjölk smaksatt med jordnötssmör, kokos, sambal oelek och röd currypasta
Salta och peppra kycklingen på båda sidor. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kyckling. Lägg kycklingrullarna med skarven neråt i en ugnsform