Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus. En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar
Under tiden de är där tänker jag åka o kompletteringshandla lite mat. De flesta verkar komma ihåg fisksåsen från skolan, den man fick till fiskpinnar/fiskpanetter
Färsbiffar med parmesan & dijon. Trevlig fredag allesammans. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Kvällens Andra Chansen, mellomeny, blir helt annan slags mat. Kall enkel mat tror jag och till dessert en ljummen blåbärspaj med en kula vaniljglass på toppen
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller