1. Koka upp pastavatten. 2. Stek sparris i smör. 3. Låt kantarellerna puttra i en panna utan fett tills vattnet kokat bort, tillsätt sedan smör och peppar
Sätt på ugnen på 225°C. Smuldeg. Smält smöret och blanda med mjöl, havregryn och socker. Fyllning. Lägg blåbären i en ugnssäker form och pudra över potatismjöl och socker
1. Låt sillen rinna av i durkslag. 2. Blanda curryn med vattnet och låt svalna. 3. Blanda ihop alla ingredienser och låt stå minst 2 timmar i kyl men hellst över natten
1. Separera äggulan från vitan. . 2. Vispa gulan, socker och amaretto i en skål. 3. Värm vatten i en kastrull. Placera skålen ovanpå och vispa i ca 5 min, tills smeten tjocknat
1. Mixa kokos och havregryn. 2. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa lite till. 3. Forma till kokosmassan och ställ i kylen ca 30min eller frysen ca 15min