Kantarellpasta
saraa_
saraa_

Kantarellpasta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 300 g Pasta
  • 5 dl Havregrädde
  • 200 g Färsk Spenat
  • 500 g Kantareller
  • 4 Schalottenlökar
  • 3 Vitlöksklyftor
  • 150 g Peccorino
  • 1 Buljongtärning
  • Peppar
  • Smör
  • 250 g Sparris

Beskrivning

    1. Koka upp pastavatten.

    2. Stek sparris i smör.

    3. Låt kantarellerna puttra i en panna utan fett tills vattnet kokat bort, tillsätt sedan smör och peppar.

    4. Stek schalottenlök och vitlök mjuk i en panna. Blanda sedan med kantarellarna.

    5. Tillsätt havregrädde, spenat och buljongtärning samt peccorino. Låt koka upp och blanda sedan ihop med den kokta pastan.

    6. Toppa med lite extra peccorino och stekta kantareller samt ärtskott. Servera med sparris

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.