Middagar

Middagar

  • 17 Recept
Bråttomlax med vitlök, lime och ingefära

Bråttomlax med vitlök, lime och ingefära

Ingredienser Portioner. 4 4 portionsbitar lax (à 125 g) 1 vitlöksklyfta 1 msk finhackad färsk ingefära 1/2 tsk farinsocker 1 tsk salt 2 dl vispgrädde rivet skal av 1/2 lime färskpressad juice av 1/2 lime Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Fisk- och skaldjurssoppa

Fisk- och skaldjurssoppa

Skala och hacka löken. Ansa och strimla purjolöken. Skala och finhacka vitlöken. Ansa och strimla fänkålen
Quorngryta med pasta

Quorngryta med pasta

Jag har alltid tillhört dem som inte har förstått varför man ska efterlikna köttråvaror om man inte vill äta kött