Köttfärs. Västerbottenbiffar. Godmorgon onsdag. Idag sägs det att min älskade sol ska göra ett litet återtåg efter två ganska mulna och lite regninga dagar, så nu håller jag alla tummar jag bara har för att det blir så
Jag bytte också ut halva köttfärsen mot rivna morötter. Köttfärssåsen. Ca 300 hg köttfärs3 finrivna morötter1 liten gul hackad lök1 vitlöksklyfta hackad1 tsk kokosolja3 msk ajvar relish 2 msk äppelcidervinäger 1 msk worcestershiresauce 1 msk gluten/vetefri soya1-2 dl gott i matenHimalayasalt,svartpeppar,paprika1 zucchini hyvlad i tunna skivor med osthyvelSpenat Fiore sardo Varva zucchinin med gott i maten, spenat och köttfärsen, avsluta med ett lager riven fiore sardo. I ugn ca 20 min på 200 grader Ca 300 hg köttfärs
Blanda köttfärsen med salt och peppar och eventuellt andra kryddor. Prova dig fram till hur stor klick köttfärs du ska ta för att det ska fylla stekpannebotten efter att den är utkavlad
Stek köttfärsen och tillsätt taco kryddan. Lägg sedan över köttfärsen på blandningen. Lägg ett så jämnt lager som möjligt, men inte för mycket köttfärs