Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Jag beställde för ett tag sedan lite Shiratakinudlar från lchfbutiken. com och så kom jag på idag att några av de få ingredienser jag hade hemma såhär dagarna före löning var 1 paket torsk och kokosmjölk bland annat
Matlagarna har två favoriter och det är Leila som bakar och kostrådgivaren Nina Ekelöf. Idag bjuder vi på ett av Ninas goda recpet Bättre kycklinggryta
Tärna sidfläsket. Skär köttet i små kuber, bryn sidfläsk och kött. Tillsätt hackad gul lök, vitlök, socker, stött kummin och stek under omrörning tills all vätska försvunnit
Detta recept fann jag hos SmalaJessica. DIJONDOFTANDE KYCKLINGGRYTA (4 portioner) 3 Kycklingfiléer 5 stora Champinjoner 10 cm Purjolök 1/2 Paprika 5 dl Grädde 2 msk Dijonsenap 1 tsk Mejram Salt Peppar Smör att steka i Dela filerna i mindre bitar och stek i smör till de fåt lite färg