Enkel ruccolakräm till det grillade På tronen i såskungariket sitter tzatzikin. Tzatzikin har många starka, modiga riddare runt sitt runda bord Vardag.nu
Dragonsås Skala och hacka löken. Koka lök, vatten, vinäger och dragon i en kastrull i 10 minuter. Sila bort hälften av löken Hemmets Journal
Grön sås Mixa persilja, basilika och olja till en grön olja. Blanda med crème fraiche och yoghurt. Blanda i riven vitlök och smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Kall sås, perfekt till kyckling Hacka röd lök och tomat i små bitar. Blanda ner det i creme fraichen. Smaksätt med sweet chili sås och kryddor efter tycke och smak Matklubben.nu
Cici's rabarberchutney i maj! I delar av Sverige har rabarberna redan börjat ploppa upp ur landen, helt galet. Här i Jämtland är det en bit kvar tills dess, men i min frys finns ett gäng rabarber sedan i somras kvar och de funkar utmärkt att göra chutney på Dirty Blonde