Kalla såser

Kalla såser

  • 5 Recept
Dragonsås

Dragonsås

Skala och hacka löken. Koka lök, vatten, vinäger och dragon i en kastrull i 10 minuter. Sila bort hälften av löken
Grön sås

Grön sås

Mixa persilja, basilika och olja till en grön olja. Blanda med crème fraiche och yoghurt. Blanda i riven vitlök och smaka av med salt och peppar
Kall sås, perfekt till kyckling

Kall sås, perfekt till kyckling

Hacka röd lök och tomat i små bitar. Blanda ner det i creme fraichen. Smaksätt med sweet chili sås och kryddor efter tycke och smak
Cici's rabarberchutney i maj!

Cici's rabarberchutney i maj!

I delar av Sverige har rabarberna redan börjat ploppa upp ur landen, helt galet. Här i Jämtland är det en bit kvar tills dess, men i min frys finns ett gäng rabarber sedan i somras kvar och de funkar utmärkt att göra chutney på