Tillsätt hälften av mjölet och låt den lösa degen vila i 5-10 minuter. När degen gått ihop ökar du tempot lite och arbetar degen ytterligare 10 minuter tills den bildat gluten och känns glansig och fin på ytan. Dela degen i fyra och lägg ut den på ett mjölat bord och låt vila 15 minuter under duk. Baka två längder i taget, ca 20-25 minuter eller tills de fått fin färg
Sätt in i ugnen på 125 grader till temperaturen kommit upp i 52 grader, då tar du ut fisken och låter den vila några minuter, då stiger tempen med några grader
Tillsätt pressad vitlök och grädde och låt småkoka ett par minuter. minitomater. Stek fisken i en stekpanna med i olja, 3–4 minuter per sida. Köttet behöver ca 15 minuter för att bli mediumstekt, ca 60° innertemperatur
Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Ställ köttet på plåten och sedan in i ugnen igen i ca 20 minuter. 200 grader i ca 15 minuter Ansa fläskytterfilén, skölj och torka av
Jag gjorde dock halva deras recept i lite mindre långpanna. Grädda kakan mitt i ugnen ca 30 min. Idag gjorde jag dom goda vaniljrutor som jag hört mycke gott om
Ställ dem i ugnen på 225 grader i ca 30-45 minuter, beroende på hur tjock filén är. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan