Fröpanerad fisk med spenat
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 70 g babyspenat
  • 1 msk smör
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 msk grädde
  • salt och peppar
  • 1 st ägg
  • 2 msk solrosfrön
  • 2 msk sesamfrö
  • 300 g vit fiskfilé
  • salt och peppar
  • olivolja
  • potatis
  • citronklyfta
  • tomat
  • mozzarella
  • basilika
  • olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk dragon
  • 1 msk citron
  • salt och peppar
  • 2 msk maizena
  • 100 g röda druvor
  • minitomater
  • svarta oliver
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.