Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fiskenmedbladspenat, rostad blomkål (för övrigt otroligt gott
Friterad fisk. Gräddstuvad spenat Ta fram den djupfrysta spenaten och låt tina • Krama ur eventuell vätska • Fräs den finhackade vitlöken – eller schalottenlök om du inte gillar vitlök – i smöret • Tillsätt spenaten och rör om • Slå på grädden och låt puttra i några minuter • Riv citronzesten över • Smaka av med salt och peppar och servera direkt
Servera medfisk och potatis. Stek i smör tills fisken är färdig. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag började äta färsk spenat och sen gick det plötsligt bra med djupfryst och sen började jag äta stuvad spenat också
Servera den stuvade spenaten till panerad fisk och färskpotatis. Så ikväll försökte jag mig på att laga lite stuvad spenat som serverades tillsammans med panerad torsk och färskpotatis
Salta och peppra fiskfiléerna och vänd fisken först i ägget och sedan i fröblandningen. Strö på färsk timjan och garnera med svarta oliver före servering
Salta och peppra fiskfiléerna och vänd fisken först i ägget och sedan i fröblandningen. För att spara tid om receptet lagas på vardagkvällen brukar jag skala och skära rotfrukterna på morgonen och lägga dem i en tillsluten påse med pressad citron och olivolja
Mixa fiskenmed lite salt, blanda med ägg och hackad basilika och lägg det som lager nummer två. Skölj spenaten och ånga den i en kastrull med det vatten som följer med
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.