Gör så här. Dela kycklingen, bena ur och skär köttet i mindre bitar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Strimla och fräs baconet i en stekpanna på medelvärme
Idag testade jag det berömda ”slow-cook”-varianten – ”pulled beef”. I morse tog jag ut en entrecôte-bit på cirka 1 kilo och la i en liten gjutjärnsgryta
Gillar du tomater. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Häll ostsåsen över fisken och tomatjuicen. Lägg de hela tomaterna runt fisken och häll tomatjuicen från burken över fisken, strö sockret över tomaterna (det ska inte vara för mycket socker max 1 tsk till alla tomaterna). 1 burk hela tomater
Klicka smör på fisken, salta och peppra och toppa med lite hackade tomater. Tomat. 2 har gjort att jag inte lagar lika mycket mat tyvärr. Tomat2 bitar laxfilé, 225 g1 msk smörsalt, citronpepparUgn 225°1
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Riktiga varianten kan man ju laga på helgen som lite festligare mat. 2½ dl matlagningsgrädde (7%). Detta är en lätt och enkel variant av klassikern flygande jakob