Skär kycklingfiléen i avlånga bitar och marinera den under tiden du förbereder grönsakerna. Trä upp kycklingen på spetten och stek dem i lite olja så att de får fin färg runt om
3 kycklingfilér 1 gul lök 1 liten burk ananas + spad 1/3 del av en färsk ananas i små bitar 1 tsk riven färsk ingefära 4 dl kycklingbuljong 1 msk tomatpuré 1 msk soya 3 msk mango chutny salt peppar maizena redning 1 tomat Gör så här. Skär kycklingen i små bitar och stek dem på medelvärme ca 5 min Salta och peppra lätt Hacka löken Lägg över kycklingen i en gryta Fräs löken och ingefäran slå över 1 dl av buljongen och låt koka upp Slå över allt i grytan Tillsätt tomatpuré, soya, mango chutny samt ananasen och resten av bujongen Låt allt koka ca 20 min smaka av och krydda mer efter tycke och smak Red av med maizena om det behövs Klyfta en tomat och lägg i ca 1 minut innan du ska servera 3 kycklingfilér. 4 dl kycklingbuljong
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Kyckling är väl jämt gott men den här currysåsen var en av de godaste currysåserna jag ätit. Skär ev kycklingen i mindre bitar om filéerna är jättestora
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop