Pankopanerad torsk med potatisstomp & skagensås Doppa fiskfiléerna först i mjöl, sen ägg och till sist ströbrödet. Pankopanerad torsk med potatisstomp & skagensås Therése mat & bak
Pankopanerad torsk med brynt smör och palsternackscremeFisk idag. Mina egna fångster är slut för året, så nu är det bara att invänta vårfisket för att fylla förråden igen Naturens skafferi
Hummer & Skaldjurssås med Sting & Torsk Dream Dust Citrus - Recept Idag så är huvudreceptet en enkel och god sås till fisk. fiskar. När fisken och tillbehören är nästan klara Rune Matomanen - Matälskare
Pankopanerad torsk med stuvad spenat & pepparrotssås 12 propoints Klassisk fiskrätt på menyn idag. Salta & peppra fisken i och vänd den i ägg & ströbröd. Låt paneringen torka några min innan fisken stekes Gourmet light
Grillad lax med limesmör och potatisknyten Bjud fisken med limesmör och potatisknyten. Grilla fisken ca 5 minuter på varje sida. Börja med att röra samman alla ingredienserna till limesmöret Hemmets Journal
Fetaostbakad lax med romsås Lägg laxen med skinnsidan ner i en smord ugnsform. Smula fetaosten över laxen och tryck ner den lätt i laxköttet Hemmets Journal
Ugnsbakad fisk med bacon Lägg fisken i en smord form och krydda med salt och peppar. Lägg bacon, delade tomater och dill på fiskenHemmets Journal
Stekt fisk med gurksås Krydda fisken med salt och peppar. Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Stek fisken i en stekpanna med smör, 2–3 minuter per sida. 300 g vit fiskfiléHemmets Journal
Gratinerad lax med basilika och västerbottensost. Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. 2 msk fiskfondCarinas Mat och Prat