Potatis

Potatis

  • 8 Recept
Krispig råraka med skagenröra och rom

Krispig råraka med skagenröra och rom

Skala potatisen och riv på den grova sidan på rivjärnet. Stek på medelvärme med skirat smör tills potatisen är krispig och gyllenbrun på båda sidor
Råraka med smetana och löjrom

Råraka med smetana och löjrom

Skala och riv potatisen, krama ur vätskan. 5 fasta potatisar. 1Råraka5 fasta potatisar Smör Salt Peppar. Forma och stek potatisen i panna ca 3-4 min eller tills den blir gyllene och frasig i kanterna
Rårakor med löjrom och brynt smör

Rårakor med löjrom och brynt smör

Cook Time. 6 Min. Perfekt löskokt ägg. Servings. 4. Tzatziki med ingefära och lime. 25 Min. Indisk paneergryta med ingefära, vitlök och cashewnötter
Råraka med tillbehör

Råraka med tillbehör

4 portioner till förrätt Ingredienser 400 g fast potatis, Amandine eller favoritsort 1 msk smör eller rapsolja salt & peppar Tillbehör 50 g svart kaviar, storkornig 1 st röd lök, liten 1/2 dl crème fraiche SKRIV UT RECEPTET
Råraka med ansjovis och rödlök

Råraka med ansjovis och rödlök

4 portioner Ingredienser 6 st potatis, favoritsort eller Amandine ½ rödlök, skivad liten burk ansjovis smör till stekning SKRIV UT RECEPTET