Krispiga rårakor med grönkål, getostkräm och rödbetsgroddar
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g Potatis Fast
  • 0.5 st Blomkål Färsk
  • 4 st Ägg
  • 1.5 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 120 g Getost, Chevre
  • 1 dl Creme Fraiche Naturell
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 200 g Grönkål
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Groddar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.