Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Pajdegen. Mät upp vetemjöl, grahamsmjöl och smör i en bunke. Låt stå framme i rumstemperatur så att smöret blir mjukt (det går fortare om man skär smöret i mindre bitar)
Härligt med lördag men vilket skitväder vi har, ingen julkänsla alls men det är ju ändå rätt mysigt att kura ihop sig inomhus nu, kanske tända en brasa, baka lite gott adventsfika och fundera på vilka julklappar man har kvar att inhandla
Kycklinggryta med gorgozolaost och som är toppad med valnötter och persilja. Mums. Jag hade 1 paket gorgonzolaost i kylen som jag först hade tänkt använda till pizza
Den här fläskfilépastan ligger högst upp på listan just nu. Den krämiga peston är bara sååå god. När man lägger upp det på ett fat ser det väldigt inbjudande ut